Onsdag & Torsdag

Ska börja komma igång med mitt hälsoprojekt igen! Blev sjukt inspirerad av den här bloggen. Kan hon, kan jag! Visserligen verkar hon vara mer motiverad och ha mer drivkraft inom sig än mig. Men jag kör på mitt sätt istället, huvudsaken är att jag ska må bättre. Jag menar det också. Om jag ser bättre ut så mår jag bättre, och är jag hälsosam kommer jag vara gladare och må bättre. Så det är ett projekt till att må bra. Ett livslångt sådant, men när väl kommer in i det så kommer det lika naturligt som mina matvanor jag har idag.

Onsdag:

Mat:

Scones med smör och ost till frukost. En och en halv. Dock den onyttigare sorten, var inte sugen på den nyttigare. Hm.
Till lunch åt jag ingenting, men till middag åt jag kyckling, ris och mycket grönsaker! (Vitkål, morot, gurka..) Övrigt intag var en toast och 2 glas cola.

Träning:
Städade i cirka 2-3 timmar. Blev jättesvettig! Promenerade 30-40 min, lugn/medel-tempo. Halvtimmes pass hemma med övningar med en pilatesboll, hopprep cirka 7-10 minuter.


Idag

Mat:

2 toast med ost & skinka (not good, jag vet). Som vanligt åt jag ingen lunch, och middagen blev halvfabrikat. Köttbullar i brunsås med spaghetti. Kompenserade med en halv avokado, 2 rivna morötter och gurkskivor. Mjölk.

Träning:
Gick en 30-40 min promenad till & från affären. 30 rygglyft. Gick i trapporna istället för att ta hissen. Städat i cirka 1½ timme.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0